Definitieve bestrating ’t Bat, Batstegen en Mariaplein, Eijsden

Vrijdag 22 februari 2019

In het kader van de saneringswerkzaamheden in ’t Bat, de Batstegen en Mariaplein is  het aanbrengen van de definitieve bestrating deze week gestart.

Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren zijn ’t Bat en het Mariaplein tijdelijk niet meer toegankelijk voor gemotoriseerd verkeer. Er kan dus niet meer geparkeerd worden op ’t Bat en het Mariaplein. De doorgang voor voetgangers is wel toegankelijk. De uitvoering van de werkzaamheden zal ongeveer 5 weken in beslag nemen.

Parkeervergunning
Tijdens de werkzaamheden kan met een parkeervergunning gedurende de vergunninghouderstijden elders in het vergunninghoudersgebied worden geparkeerd. Zonder vergunning kan u natuurlijk altijd buiten het vergunninghoudersgebied parkeren.

Meer informatie
De werkzaamheden kunnen tot overlast leiden, waarvoor wij uw begrip vragen. Voor eventuele vragen of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met de heer R. Martens of mevrouw D. Katzschner van de afdeling Openbare Ruimte, telefonisch bereikbaar op nummer 043 458 8488. U kunt natuurlijk ook een van de medewerkers ter plaatse aanspreken.

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Vandaag: 9.00 - 12.00 uur
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten