Regentonactie voortgezet bij lokale bouwmarkten

Vrijdag 1 maart 2019

In september maakten wij bekend dat er per adres één regentonset verkrijgbaar is voor een gereduceerd tarief. Wegens ruimtegebrek op het gemeentelager wordt deze actie voortgezet bij de lokale bouwmarkten (Multimate in Margraten en Karwei in Gronsveld). Verder wordt de opzet enigszins gewijzigd.

De opzet wordt makkelijker gemaakt. Het systeem van vooruitbetaling en afspraak op het gemeentelager komt te vervallen. In plaats daarvan kunt u naar de bouwmarkt gaan voor de aankoop.

Bon
Met een bon op naam en een ingevuld formulier ontvangt u €45,- terug van de gemeente. Bij de kassa vraagt u om de bon op naam en het declaratieformulier van de gemeente. Beiden geeft u af bij de gemeente óf stuurt u op. Omdat de voorraad beperkt is, raden we u aan om even contact op te nemen met de bouwmarkt om teleurstelling te voorkomen.

Regenton
De deelnemende bouwmarkten zijn op de hoogte van deze actie en bieden een set aan. Deze bestaat uit een regenton van 168 liter, een voet voor de ton en een extra kraantje met slang. Een regenwateropvang is goed voor het milieu, laag in kalk en aangenamer voor planten. Bovendien belast u het riool minder én u bespaart op uw waterrekening.

Contact
Tot slot is er nog een beperkte voorraad op het gemeentelager. Deze wordt niet meer aangevuld. U kunt contact opnemen of een afspraak maken met het lager via Rob Palmen, teamleider buitendienst: 06 5276 7812.

Verkooplocaties
De verkooplocaties van de regentonsets zijn:
- Karwei Gronsveld, Burg. Frans Cortenraadstraat 14, 6247 NZ Gronsveld, 043 700 1212
- Multimate Margraten, Aan de Fremme 50, 6269 BE Margraten, 043 458 1762

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Deze ochtend: 9.00 - 12.00 uur
  • Vanmiddag: 17.00 - 19.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten