Werkzaamheden ter plaatse van de voormalige basisschoollocatie in Margraten

Vrijdag 1 maart 2019

De woningbouw van het plan aan de Clermontstraat/Pres. Kennedystraat in Margraten is bijna afgerond. Daarom wordt vanaf maandag 11 maart 2019 de infrastructuur afgewerkt. De werkzaamheden nemen ongeveer 4 weken in beslag.

De werkzaamheden die worden uitgevoerd, zijn onder andere het aanleggen van trottoirs, het aanleggen van een klinkerweg en asfalteringswerkzaamheden. In verband met de werkzaamheden worden enkele wegdelen rondom de voormalige basisschool afgesloten. Voor het doorgaand verkeer zijn voldoende uitvalswegen aanwezig.

Meer informatie
Indien u vragen heeft over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer Hurkens van de gemeente Eijsden-Margraten. U kunt hem bereiken via het telefoonnummer 043 458 8488 of het emailadres info@eijsden-margraten.nl

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Vandaag: 9.00 - 12.00 uur
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten