'Eijsden-Margraten Cleanup' op 30 maart 2019

Vrijdag 15 maart 2019

'Eijsden-Margraten Cleanup' is een nieuw initiatief voor opruimacties in de hele gemeente.

Jaarlijks zijn er al verschillende opschoonacties in de gemeente door verenigingen, scholen en burgerparticipatie-initiatieven. Onder de noemer 'Eijsden-Margraten Cleanup' worden deze opschoonacties gestructureerd. Samen met het gemeentelijk activiteitenprogramma 'Ik beweeg, ik creëer' leidt het tot een gezondere en schonere leefomgeving voor iedereen.

Start
De eerste Cleanup 'Opruimactie Maasoever Eijsden' gaat van start op zaterdag 30 maart om 13.00u. Dit gebeurt onder leiding van Marc Crousen, Sylvere Plusquin en Edith Rutten. Het meetstation van Rijkswaterstaat aan de Trichterweg in Eijsden is de verzamelplaats.

Meehelpen? Dat kan!
Meld je aan door een e-mail te sturen naar eijsdenmargratencleanup@gmail.com / www.eijsdenmargratencleanup.nl. Vermeld daarbij je naam en het aantal ‘cleaners’ dat je meeneemt.

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Deze ochtend: 9.00 - 12.00 uur
  • Vanmiddag: 17.00 - 19.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten