Nieuwe toeristische website ‘Ontdek Eijsden-Margraten’ nu live

Donderdag 21 maart 2019

In de week dat de lente begint, de periode dat het landschap ontwaakt en het toeristenseizoen voor de deur staat, lanceren wij de website www.ontdekeijsdenmargraten.nl.


Wethouder Gerry Jacobs: “Wij presenteren vandaag een mooie, informatieve website voor toeristen en uiteraard ook voor onze inwoners. Hiermee etaleren wij een prachtig palet met vele uitstapjes, bezienswaardigheden, attracties, evenementen, het bijzonder heuvellandschap met de vele schitterende vergezichten én natuurlijk onze culturele parels”. “Ervaar de rijke tradities, de gastvrijheid en de hartelijkheid van de mensen in deze landstreek met haar voortreffelijke streekgastronomie. Gebruik al je zintuigen, ontdek de omgeving en geniet grenzeloos in Eijsden-Margraten”, vult Anya Niewerra van VVV Zuid-Limburg aan.

Aanmelden evenementen
Heb je een evenement dat je onder de aandacht wil brengen, meld dan je evenement aan via deze weblink: https://www.vvvzuidlimburg.nl/agenda/evenement-aanmelden/

Vermelden ondernemers nieuwe toeristische website
De nieuwe website is ondergebracht bij VVV Zuid-Limburg; zij voeren het beheer voor de gemeente Eijsden-Margraten uit en wij kunnen mee profiteren van hun enorme bereik. Indien je lid bent van VVV Zuid-Limburg wordt je automatisch vermeld en zichtbaar op de nieuwe gemeentelijke toeristische website. Je hoeft dus verder geen actie te ondernemen.

Lid worden?
Ben je geen lid van VVV Zuid-Limburg, maar wil je graag kosteloos vermeld worden binnen de passende rubrieken? Dat kan! Je hoeft alleen contact op te nemen met Petra Sieben, regiomanager van VVV Zuid-Limburg, via petra.sieben@vvvzuidlimburg.nl. Zij zal je de juiste aanleverspecificaties doen toekomen. VVV Zuid-Limburg zorgt dan voor plaatsing op www.ontdekeijsdenmargraten.nl. Je bedrijf wordt dan enkel op de toeristische website van de gemeente Eijsden-Margraten vermeld en niet op de website van VVV Zuid-Limburg (www.vvvzuidlimburg.nl). 
 

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Dinsdag: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten