Sport en cultuur in Eijsden-Margraten: denkt u met ons mee?

Donderdag 21 maart 2019

Bent u geïnteresseerd in sport en bewegen? Draagt u kunst en cultuur een warm hart toe? En bent u bij voorkeur (nog) geen lid van een vereniging of andere organisatie? Dan zijn we op zoek naar u!

Op de kaart
Samen met inwoners willen we kijken hoe we het sport- en cultuuraanbod in Eijsden-Margraten nóg beter op de kaart kunnen zetten. In welke informatie over sport en cultuur bent u als inwoner geïnteresseerd? Via welke communicatiemiddelen wilt u hierover geïnformeerd worden? Heeft u nog tips of ideeën voor ons? Wij horen het graag!

Denktank
Wilt u over deze zaken met ons meedenken? Geef u dan op voor een denktank op maandag 15 april om 16.00 uur in het Huis van de Burger in Margraten. Meld u uiterlijk 1 april aan via communicatie@eijsden-margraten.nl.

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Dinsdag: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten