Wegwerkzaamheden A2

Donderdag 21 maart 2019

In opdracht van Rijkswaterstaat worden onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan het rijkswegennet. Daartoe zullen enkele af- en toeritten op vrijdag 12 april kortdurend (korter dan 1 uur) worden afgesloten:
- Af- en toerit 56, Gronsveld;
- Afrit 57, Oost-Maarland;
- Af- en toerit VZP ‘Knuvelkes’;
- Toerit 58, Eijsden;

Omleiding
Bij een afgesloten afrit wordt het verkeer door middel van een tekstwagen doorgestuurd om bij de eerstvolgende aansluiting te keren. De omrijdtijd bedraagt niet meer dan 10 minuten. Bij een afgesloten toerit wordt het verkeer door middel van een tekstwagen via de rijksweg teruggestuurd naar de voorgaande aansluiting om aldaar te keren en de weg te vervolgen. De omrijdtijd bedraagt niet meer dan 10 minuten.

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Dinsdag: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten