Geslaagde editie van Kunstcafé op 22 maart

Vrijdag 29 maart 2019

Het was feest tijdens het Kunstcafé op vrijdag 22 maart. Van het 35 jarig jubileum van Marijk Greweldinger tot een materclass Jazz-improvisatie én van literatuur tot een zangworkshop. Kortom, een geslaagde kunstzinnige avond.

Marijk Greweldinger was te gast om te vertellen over haar 35 jarig jubileum. Zij werd verrast door enkele jeugdige muzikantjes van de Slim-Vitzkids die een Jazz-improvisatie ten gehore brachten onder leiding van trompettist Marc Huynen. Het publiek was ontroerd door de performance.

Kunstzinnige avond
Schrijver en eindredacteur van Zuiderlucht Wido Smeets kwam uitgebreid vertellen over zijn roman Goe Gerei. Maria Kleijnen besprak het boek van de maand en dichters Victor Spauwen en Willy Philippens droegen enkele gedichten voor. Nadat Peter Caelen zijn verrassende mini-masterclass klassieke muziek opvoerde, sloot Ameezing onder leiding van Ghislaine Mommer de avond af met een open zang workshop. Wederom een fantastische kunstzinnige avond.