Open dag ’t Hoes van Mergraote zondag 7 april 2019

Vrijdag 29 maart 2019

Kom op zondag 7 april tussen 13.30 en 16.00 uur naar de open dag in ’t Hoes van Mergraote aan de Schinkepoort 69 in Margraten. Maak kennis met de diverse mogelijkheden en activiteiten binnen de huiskamer voor ouderen, mensen met beperkingen, mantelzorgers en anderen.

Tevens kunt u informeren naar de mogelijkheden van zorg en ondersteuning in onze gemeente. De open dag is een initiatief van vrijwilligers van de huiskamer ‘La belle Fleur’, dagbesteding Envida, de wijkverpleegkundige van Margraten, Steunpunt Mantelzorg, de Vrijwillige Hulpdienst Eijsden-Margraten, Sociaal Team Eijsden-Margraten en de consulente hulp bij dementie. De koffie staat klaar.

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Dinsdag: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten