Buitengewoon Buitengebied: deelnemers aan het woord

Maandag 15 april 2019

De zestien dorpskernen van gemeente Eijsden-Margraten delen samen één grote, glooiende achtertuin. Daar genieten we met z’n allen volop van, zeker nu het weer voorjaar is. Helaas komen in dat mooie buitengebied verschillende belangen met elkaar in botsing. Om al die belangen goed te kunnen wegen, zijn wij eind vorig jaar gestart met het burgerparticipatietraject Buitengewoon Buitengebied. In de krant Van Harte Eijsden-Margraten vertellen een aantal deelnemers en raadsleden over hun ervaringen met Buitengewoon Buitengebied. Bekijk het artikel.

Meer weten over Buitengewoon Buitengebied? Bekijk dan de pagina op onze website.

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Donderdag: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten