Inloopavond Trambaanfietsroute Maastricht-Aken

Maandag 3 juni 2019

Onlangs presenteerde de Stuurgroep Trambaanfietsroute een definitief voorstel over het tracé voor de trambaanfietsroute. Daarvoor doorliep het project een uitgebreid participatietraject met werkgroepen en een klankbordgroep. Het voorstel voldoet aan wensen die tijdens het participatietraject naar voren kwamen. De gemeenteraden van Eijsden-Margraten en Gulpen-Wittem buigen zich in het najaar over dit voorstel.

Volgens het voorstel loopt de trambaanfietsroute grotendeels over bestaande wegen. Daarmee wordt een toeristisch-recreatieve fietsroute tussen Maastricht en Aken gerealiseerd, die de economische en toeristisch-recreatieve structuur van Zuid-Limburg en de Euregio gaat versterken. De route wijkt af van de oorspronkelijke route van de trambaanfietsroute. Op de website www.detrambaanfietsroute.nl bekijkt u de route. De beoogde ingebruikname van de route is in 2021.

Inloopavonden
Wilt u kennisnemen van de voorgestelde route? Kom dan naar één van de twee inloopavonden op:
• woensdag 19 juni  17.00 – 19.00 uur in het gemeentehuis Gulpen-Wittem, Willem Vliegenstraat 12 Gulpen
• donderdag 20 juni  17.00 – 19.00 uur in het gemeentehuis Eijsden-Margraten, Amerikaplein 1 Margraten.

U bent van harte welkom.