Werk jij mee aan het lokaal sportakkoord?

Dinsdag 23 juli 2019

Eijsden-Margraten biedt genoeg ruimte voor sport en beweging. “Daarom willen we samen met inwoners een lokaal sportakkoord op poten zetten!”, zegt beleidsmedewerker Mens & Samenleving Swanhilde den Dunnen.

Wat is het sportakkoord?
“Het is een samenwerking tussen Sportraad Eijsden-Margraten, sportaanbieders, vrijwilligers, sportbeoefenaars en de gemeente. We gaan beweging in Eijsden-Margraten nóg beter op de kaart zetten. Op zoek naar kansen en ambities waarmee we elkaar versterken. Dit vertalen we naar een concreet plan van én voor de gemeenschap, het sportakkoord.”

Wie kan zich hiervoor aanmelden?
“Iedereen die zich geroepen voelt om mee te denken. Bent u geïnteresseerd? Kom dan op dinsdag 27 augustus van 19.30 tot 21.30 uur naar Tennisvereniging Eijsden voor de startbijeenkomst. Op woensdag 28 augustus van 19.30 tot 21.30 uur is er nog een startbijeenkomst bij Sportpark RKVVM in Margraten. U bent van harte welkom.”

Hoe melden geïnteresseerden zich aan?
“Aanmelden is mogelijk door te mailen naar nadinekolbusz@eijsden-margraten.nl. Vermeld daarbij op welke avond u komt én met hoeveel personen. Ook voor vragen kunt u hier terecht. Doet u mee?”