Ontdek het landschap tijdens de Beleefweek Limburg 2019

Maandag 19 augustus 2019

De Beleefweek Limburg is dé kans om het Limburgse landschap te beleven en streekproducten te proeven. Van 6 tot en met 15 september 2019 organiseren de Nationale Parken ‘De Maasduinen’, ‘De Groote Peel’, ‘De Meinweg’ en ‘Nationaal Landschap Zuid-Limburg’, een week met activiteiten voor jong en oud in de natuur met als thema ‘grenzeloos genieten’.
Met de Beleefweek willen de initiatiefnemers laten zien hoe bijzonder Limburg is en welke verborgen pareltjes er nog te ontdekken zijn.

De activiteiten tijdens de Beleefweek vinden op en rondom de drie Nationale Parken en het Nationaal Landschap Zuid-Limburg plaats. Eén van die activiteiten is Tour de Boer op 7 september, waarbij inwoners en bezoekers kennis kunnen maken met boeren in Zuid-Limburg. Bekijk het overzicht voor alle activiteiten met extra aandacht voor producten van de streek.

Kijk voor meer informatie en de laatste nieuwtjes op de Facebookpagina of de website van de Beleefweek Limburg 2019.