Nomineer nu Sporttalenten voor het Rabo-Sportgala 2019

Dinsdag 17 september 2019

Over enkele maanden is het zover

Tijdens het Rabo-Sportgala 2019 kijken we terug naar de bijzondere momenten, hoogtepunten en prestaties van de sporters in 2019.

Om deze bijzondere momenten in de schijnwerpers te zetten, organiseert de sportraad Eijsden-Margraten in samenwerking met de gemeente Eijsden-Margraten een jaarlijks Rabobank-Sportgala.
De Sportprijzen 2019 worden uitgereikt tijdens een spetterende feestavond op maandagavond 9 december. Maar voor een geslaagde avond hebben wij jullie nodig.

De komende maanden gaan wij op zoek naar de beste sporters van onze gemeente in de categorie├źn sportman, sportvrouw, sportjongen, sportmeisje, sportploeg, paralympische/ G- sporter, vrijwilliger van het jaar en de aanmoedigingsprijs. Het is nu mogelijk om kandidaten voor te dragen.

Tijdens een avondvullend programma worden de prijzen uitgereikt en worden de sporters en hun prestaties in het zonnetje gezet. Genomineerden kunnen tot en met 1 november worden voorgedragen, daarna gaat een onafhankelijke jury, bestaand uit medewerkers van Topsport Limburg en het Huis voor de Sport Limburg, de kandidaten beoordelen. Ga snel naar sportgalaem.wordpress.com/ of bel Marcel Lousberg op 06 5379 3791 en nomineer jouw favoriet!


Winnaars Rabo-Sportgala 2018