Werkzaamheden Burgemeester Wolfsstraat Sint Geertruid

Zaterdag 19 oktober 2019

Op maandag 21 oktober zijn wij gestart met werkzaamheden aan de Burgemeester Wolfsstraat in Sint Geertruid. De werkzaamheden duren 11 weken.

Verkeersmaatregelen
Wij willen Sint Geertruid en de Mergellandroute toegankelijk houden voor het doorgaand verkeer. Daarom nemen wij verkeersmaatregelen waarbij u wordt omgeleid. Maakt u gebruik van het openbaar vervoer? Geen zorgen. Arriva handhaaft de lijndienst via een alternatieve route.

Meer weten?
Heeft u vragen over de uitvoering of bereikbaarheid? Neem dan contact op met de uitvoerder, de heer Jules Konings van Strukton Civiel Zuid B.V. U bereikt hem via 06 1527 2048. U kunt óók bellen met de toezichthouder, de heer Maessen van adviesbureau Kragten. Hij is bereikbaar via 06 2245 1870. Meer informatie over dit project vindt u op de pagina: Werk in uitvoering/Project burgemeester Wolfsstraat en Bukel