De nieuwe Omgevingswet: een gezamenlijke omgevingsvisie

Maandag 2 maart 2020

De gemeenten Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals werken in het kader van de nieuwe Omgevingswet aan een gezamenlijke omgevingsvisie. De visie gaat over de toekomst van uw regio, gemeente en wijk. Hoe wilt u straks leven, wonen, werken, recreëren en zich verplaatsen?

Deel uw visie
U krijgt de gelegenheid om uw visie met ons te delen in de toekomstbus. De toekomstbus komt naar u toe en stopt op woensdag 25 maart in Eijsden-Margraten. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u uw wensen en ideeën delen.

De toekomstbus staat 25 maart van 10.00 tot 13.00 uur op het Raadhuisplein in Cadier en Keer, van 14.00 tot 16.00 uur op het Amerikaplein in Margraten en van 17.00 tot 20.00 uur in het winkelcentrum in Eijsden.

U bent van harte welkom!