Coronavirus: Voor meer informatie over de aangepaste dienstverlening in het Gemeentehuis en Servicepunt Eijsden klik hier

Mental Health First Aid cursus

Maandag 2 maart 2020

Update: in verband met de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus gaat deze geplande cursus Mental Health First Aid niet door. Houd deze site in de gaten voor de nieuwe datum.

-----------------------

Dé cursus voor eerste hulp bij psychische problemen.

Als iemand zich in zijn vinger snijdt of zichzelf verbrandt, dan pak je de EHBO-koffer. Maar wat doe je als een geliefde, een vriend, de buurman of je leerling een paniekaanval krijgt, zijn bed niet meer uitkomt of steeds somberder wordt?

Bijna de helft van de volwassen Nederlandse bevolking krijgt ooit in het leven te maken met psychische problemen. Leer signalen van psychische problemen te herkennen en mensen te ondersteunen! De cursus is voor iedereen kosteloos toegankelijk, zowel voor inwoners als professionals uit onze gemeente.

Lees meer informatie over de cursus op deze site.

Locatie
Gemeentehuis, Amerikaplein 1, vergaderruimte 4, Margraten, 6269 DA

Datum en tijd
De cursus bestaat uit vier middagen van 13:00 - 16:00 uur.
Deze vinden plaats op: maandag 16 maart, 23 maart, 30 maart en 6 april.

Inschrijven
U kunt zich inschrijven voor deze cursus op deze site. U ontvangt na inschrijving een bevestigingsmail waarin staat dat u een factuur zult ontvangen. Het bericht over de factuur mag u als niet verzonden beschouwen.

Vragen
Voor praktische vragen met betrekking tot de cursus kunt u contact opnemen met: Secretariaat Preventie 088 506 7200 of met Judith van Witsen, Coördinator, infomhfa@mondriaan.eu  / 06 2945 4859 (werkzaam op maandag, dinsdag en donderdagen).