Versoepeling coronamaatregelen: blijf op de hoogte

Donderdag 25 juni 2020

Vanaf 1 juli kunnen we opnieuw een stap vooruit zetten in de corona-aanpak. We starten een nieuw hoofdstuk en gaan van een intelligente lockdown naar ruimte met regels. Algemene regels voor binnen en buiten. Die blijven nodig, want het coronavirus is zeker niet verdwenen.

Blijf op de hoogte
De nieuwe coronamaatregelen hebben gevolgen voor iedereen. Houd daarom de gemeentelijke informatiekanalen goed in de gaten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ga voor meer informatie naar www.eijsden-margraten.nl/coronavirus

Basisregels blijven belangrijk
De versoepeling gaat verder dan eerder door het kabinet was aangekondigd. Toch blijven de basisregels belangrijk om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Je vindt deze regels op www.rijksoverheid.nl/coronavirus.