Heeft u schulden? Meld u aan bij Kredietbank Limburg

Vrijdag 14 augustus 2020

Heeft u schulden en komt u er zelf niet meer uit? Dan brengen we u graag in contact met Kredietbank Limburg. Beleidsmedewerker Sociale Zekerheid, Diana Hermans, geeft u uitleg over de schuldhulpverlening van Kredietbank Limburg.

Wie komt voor schuldhulpverlening in aanmerking?
“Iedere inwoner van Eijsden-Margraten die een financieel probleem ervaart of niet meer weet hoe de eindjes aan elkaar te knopen, kan zich aanmelden voor hulp bij Kredietbank Limburg. Aanmelden kan eenvoudig met één telefoontje. U bent niet de eerste en zeker niet de enige die dit overkomt. Zeker nu, tijdens de coronacrisis, zien we meer mensen die in financiële problemen terecht komen.”

Wat doet Kredietbank Limburg?
“Als u aanklopt voor hulp, volgt eerst een kennismakingsgesprek met een medewerker van Kredietbank Limburg. Daarna wordt uw financiële situatie bekeken. Vervolgens wordt samen met u een plan opgesteld. Met uw schuldeisers, de mensen die nog geld van u krijgen, wordt bemiddeld over uw schulden waardoor er weer rust komt en zicht op een schuldenvrije toekomst ontstaat.”

Hoe neem ik contact op?
“Op www.kredietbanklimburg.nl leest u meer over schuldhulpverlening. U kunt contact opnemen via 088-101 9999 of info@kblb.nl.”