Rectificatie ongewenste reclame in uw brievenbus

Maandag 7 september 2020

Wenst u geen ongeadresseerd reclamedrukwerk en geen huis-aan-huisbladen te ontvangen, plak dan een NEE/NEE-sticker op uw brievenbus. Let op! U ontvangt dan ook niet het weekblad ‘De Etalage’ met o.a. gemeentelijke informatie!

Wenst u geen ongeadresseerd reclamedrukwerk maar wel huis-aan-huisbladen te ontvangen, plak dan een NEE/JA-sticker op uw brievenbus. Deze stickers kunt u bij de gemeente afhalen. Via www.postfilter.nl kunt u zich afmelden voor geadresseerde reclame.

Ontvangt u toch ongeadresseerd reclamedrukwerk, ondanks een sticker op uw brievenbus? Dan kunt u een klacht indienen bij de adverteerder of de verspreider. Zij moeten de klacht onderzoeken en binnen vier weken beantwoorden. Handelen zij uw klacht niet op tijd of naar tevredenheid af? Dan kunt u binnen vier weken een klacht indienen via www.reclamecode.nl.