Waan u in mediterrane sferen in het Heuvelland

Maandag 14 september 2020

Wat dacht u van een nazomerse wandeling langs de wijngaarden en distilleerderij Stookery Norbeeck in Noorbeek? Dankzij een nieuwe wandelroute is dit nu mogelijk! Voor wie niet kan wachten, is de brochure met routebeschrijving nu al verkrijgbaar.

Zevental wijngaarden
In Noorbeek zijn de afgelopen jaren een zevental wijngaarden aangeplant met verschillende druivensoorten. Daarvan worden in distilleerderij Stookery Norbeeck verschillende distillaten gemaakt. Er is nu een wandeling ontwikkelt die u langs alle wijngaarden, de wijndomeinen en de distilleerderij voert.

De route wandelen?
Haal dan de gratis brochure met een beschrijving van de verschillende wijngaarden in huis. Deze brochure is verkrijgbaar in het gemeentehuis, bij de Visit Zuid Limburg Servicepunten en bij de ondernemers in Noorbeek. U kunt de brochure ook digitaal downloaden via deze link.

Vlnr.: wethouder Gerry Jacobs, Peter Peters van Vereniging Wijnbouw Noorbeek en Anya Niewierra, directeur Visit Zuid-Limburg.