Steun Stichting Goede Doelen Week

Maandag 28 september 2020

Stichting Goede Doelen Week (GDW) Margraten, in 2019 opgericht, streeft ernaar om met zoveel mogelijk goede doelen in één week te collecteren. Audrey van Wissen van de stichting vertelt erover:

Wat is de opzet van de GDW?

“Onder het motto ‘Samen staan we sterk’ gaan we met tachtig collectanten op pad. Op deze manier proberen we alle huishoudens in Margraten, Termaar en Groot- en Klein Welsden te bereiken. Door het grote bereik hopen we op meer financiële steun voor de elf goede doelen die zijn aangesloten bij onze stichting.”

Hoe gaat het in zijn werk?

“Rond 3 oktober wordt bij ieder huishouden een envelop bezorgd. Deze bevat een brief met uitleg en een keuzelijst met de goede doelen. De ingevulde lijst kan samen met een donatie terug in de envelop die vervolgens rond 9 oktober weer wordt opgehaald.”

GDW en corona?

“Natuurlijk gebeurt alles coronaproof. En we hopen dat deze tijd u stimuleert om goed na te denken over de goede doelen en misschien iets extra’s te geven. Laat onze collectanten niet in de kou staan! Meer informatie leest u op: www.gdwmargraten.nl.”