Nationale Duurzame Huizen Route 31 oktober en 7 november

Maandag 5 oktober 2020

Woont u in een duurzaam huis, of heeft u energiebesparende maatregelen genomen? Dan is gemeente Eijsden-Margraten op zoek naar uw verhaal. Help andere inwoners op weg door uw huis aan te melden als voorbeeld via www.duurzamehuizenroute.nl/Eijsden-Margraten. Als u het leuk vindt, kunt u uw woning ook openstellen voor bezoekers tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route op 31 oktober of 7 november.

Aanmelden voor de Duurzame Huizen Route

Alle kennis en ervaringen op het gebied van duurzaam wonen zijn welkom: van het aanbrengen van radiatorfolie, de opbrengst van uw zonnepanelen tot het (ver)bouwen van een energiezuinig huis. Ook als u net bent begonnen, kunt u mensen helpen door de voorbereidingen en aanpak te bespreken. Deel uw ervaring online, of tijdens de Duurzame Huizen Route op 31 oktober en 7 november. Bezoekers schrijven zich van tevoren in, zodat het aantal bezoekers dat tegelijk in de woning is, beperkt blijft.
 

Update: andere opzet van de Duurzame Huizen Route 2020

Vanwege de nieuwe maatregelen van de overheid rondom corona kan de Duurzame Huizen Route niet doorgaan zoals in eerste instantie opgezet. Momenteel bekijken we hoe we de huiseigenaren op een andere manier kunnen ondersteunen om hun ervaringen te delen. Een online bezoek in een woning valt onder de mogelijkheden. De Duurzame Huizen Route heeft in het voorjaar 2020 met online bezoeken al veel ervaring opgebouwd. We gaan kijken hoe we e.e.a. organisatorisch kunnen opzetten.
We houden huiseigenaren en bezoekers op de hoogte via de nieuwsbrief en www.duurzamehuizenroute.nl/corona