Rioolsysteem Keerberg

Maandag 9 november 2020

Om het rioolsysteem in de wijk ‘Keerberg’ in Cadier en Keer aan te passen en te verbeteren, heeft de gemeente een perceel aangekocht tussen de wijk Keerberg en de Rijksweg N278. Door de aankoop van het betreffende perceel wordt de aanleg van een duurzaam, robuust en onderhoudsvriendelijk systeem in Keerberg mogelijk.

De gemeente Eijsden-Margraten is in samenwerking met adviesbureau Ducot uit Herten gestart met de voorbereidingen van het project.
Er is een conceptontwerp opgesteld waarover de direct aanwonenden via een persoonlijk schrijven zijn geïnformeerd. Het project is te volgen via werk in uitvoering- Rioolsysteem Keerberg.


Wilt u meer informatie of reageren? Neem dan contact op met de heer Hurkens van de gemeente Eijsden-Margraten. Hij is te bereiken via de algemene contactgegevens van de gemeente Eijsden-Margraten, telefoonnummer 043 458 8488 of e-mailadres info@eijsden-margraten.nl.