Wegens een technische storing is gemeente Eijsden-Margraten momenteel gesloten. Ook is het helaas niet mogelijk reisdocumenten en rijbewijzen af te halen. Excuses voor het ongemak.

Geef een jas en verwarm een hart

Dinsdag 10 november 2020

Onze gemeente is aangesloten bij deze hartverwarmende winteractie om tot en met 24 november warme jassen in te zamelen voor de Kledingbank, het Leger des Heils en lokale initiatieven. Het aantal dak- en thuislozen, volwassenen en kinderen die in armoede leven neemt fors toe. Met het doneren van een winterjas helpt u Limburgers die het momenteel erg zwaar hebben.

Inzamelpunten Eijsden-Margraten
Alle winterjassen zijn welkom: dames, heren en kinderjassen. Goede en schone jassen kunt u inleveren op de volgende locaties:
- tijdens openingstijden in de hal van het gemeentehuis in Margraten (Amerikaplein 1);
- tijdens openingstijden in de hal van Sociaal Centrum Eijsden (Prins Hendrikstraat 21).

Elke gedoneerde winterjas krijgt een goed tweede leven! De Limburgse actie loopt tot en met 20 november. Omdat Eijsden-Margraten later is aangesloten is de actie in onze gemeente verlengd tot en met 24 november. Op vrijdag 26 november wordt de eindstand van het aantal ingezamelde jassen bekendgemaakt op L1.

Ambassadeurs van de actie zijn gouverneur Theo Bovens, Vivian Lataster en Huub Stapel. Voor meer info kijk op de website: www.L1.nl/geefeenjas.