Bedank een mantelzorger met het Mantelzorgcompliment

Woensdag 11 november 2020

Kent u een mantelzorger? Meld hem of haar dan nog voor  1 december 2020 aan voor het Mantelzorgcompliment. U ontvangt dan een geldbedrag van ons waarmee u deze mantelzorger in het zonnetje kunt zetten!

Over mantelzorg
Onder mantelzorg verstaan we onbetaalde zorg voor zieke familieleden of vrienden. Als gemeente zijn we trots op onze mantelzorgers. Daarom willen we hen bedanken met een financiële bijdrage, het Mantelzorgcompliment. Daarvoor moet een mantelzorger wel aan een aantal voorwaarden voldoen.

Aanmelden
Via onze website downloadt u vanaf 1 september ook het aanvraagformulier. Telefonisch aanvragen kan via 043 458 8488. Heeft u in 2019 al het Mantelzorgcompliment ontvangen van gemeente Eijsden-Margraten? Dan zijn uw gegevens bekend en ontvangt u in september het aanvraagformulier voor het Mantelzorgcompliment 2020.