Groot onderhoud wegen

Maandag 23 november 2020

Om er voor te zorgen dat de openbare infrastructuur goed onderhouden en veilig is, wordt jaarlijks onderhoud uitgevoerd aan de verhardingen. Daarnaast maakt de gemeente een planning van wegen, die worden aangepakt in het kader van groot onderhoud. Aannemer Kurvers wegenbouw b.v. start binnenkort, in opdracht van de gemeente met het groot onderhoud van de volgende wegen:

  • Leentjesweg Eijsden
  • Schoolstraat Eijsden
  • Oude Zeepweg Gronsveld
  • Rijksweg 77/79 Gronsveld

Planning

Aanwonenden en bedrijven worden door aannemer Kurvers geïnformeerd over de werkzaamheden en de specifieke planning per straat via brief of direct contact. Eventuele noodzakelijke omleidingen worden tijdig aangegeven.

Informatie

Voor meer informatie over de uitvoering kunt u onze website raadplegen via de zoekfunctie werkinuitvoering/grootonderhoudwegen of u kunt contact opnemen met Dhr. Pieters van aannemer Kurvers wegenbouw b.v. via  telefoon: 06 2835 0229.