Verenigt u: participatieplatform voor inwoners én ondernemers

Maandag 11 januari 2021

Zoek je als vereniging hulp bij de organisatie van een online feestavond? Wil je samen met andere ondernemers nadenken over veilige en gastvrije oplossingen voor je gasten? Wil je graag iets doen tegen eenzaamheid? Dan kun je vanaf nu terecht bij Verenigt u: het nieuwe participatieplatform van Eijsden-Margraten. Vanwege de coronamaatregelen ontmoeten we elkaar nu enkel online: in interactieve bijeenkomsten en vanaf 12 januari ook op een nieuwe website, waar we vraag en aanbod samenbrengen en creatieve oplossingen delen: www.eijsden-margraten.nl/verenigtu

Van oproep tot oplossing

Op het platform Verenigt u kunnen vrijwilligers, inwoners en ondernemers van Eijsden-Margraten hun vraagstukken delen en hulp aanbieden. Doeners, denkers en vragers zijn welkom om samen tot oplossingen te komen. Zo biedt de Sportraad uit Eijsden hulp bij de organisatie van sportieve ontmoetingen in de buitenlucht. En zijn Harmonie en drumband Diligentia uit Eckelrade en Fanfare Sint Gertrudis uit Sint Geertruid op zoek naar grond voor 200 bomen.

Samen verantwoordelijk

Verenigt u is op verzoek van de gemeenteraad van Eijsden-Margraten ontwikkeld om herstel en hervorming te stimuleren, maar is bovenal een participatieplatform van en voor de gemeenschap. Hier delen we vraagstukken met elkaar en proberen we samen tot oplossingen te komen. 

Heb je zelf een hulpvraag? Of zet je je kennis en vaardigheden graag in om anderen te helpen? Laat dan van je horen: verenigtu@eijsden-margraten.nl.

Volgende bijeenkomsten:

In januari en februari staan themabijeenkomsten voor het MKB, ouderen en jongeren gepland, net als vervolgsessies op eerdere bijeenkomsten. Meer informatie volgt!