Felicitaties voor leerlingen Sophianum 100k challenge

Donderdag 11 februari 2021

Woensdag 10 februari en donderdag 11 februari 2021 gingen maar liefst acht (loco)burgemeesters persoonlijk de winnaars van de Sophianum 100k challenge huldigen. Ook burgemeester Akkermans overhandigde de attenties en prijzen persoonlijk aan de deur bij de winnaars. De 100k challenge is op dit moment dé uitdaging om middelbare scholieren tijdens de lockdown in beweging te houden.

Van harte gefeliciteerd!

Burgemeester Akkermans feliciteerde Jochem en Roxanne van Ameln, Joep Mostard, Andy Conjarts, Loeke Pinckers en Lieke van de Waarsenburg uit Margraten.Timo Custers en Imke Toisfontaine uit Banholt en Danique Notermans uit Noorbeek. 

Sophianum 100k challenge

Een docent van het Sophianum, scholengemeenschap in het Heuvelland, heeft deze challenge in het leven geroepen. En wat een succes! Leerlingen, (groot)ouders, docenten en overige familieleden kwamen massaal in beweging. De 100k challenge heeft inmiddels in diverse varianten navolging gekregen op middelbare scholen en zelfs universiteiten in heel Nederland. Duizenden scholieren en studenten nemen momenteel deel aan soortgelijke sportieve uitdagingen. Meer informatie: www.sophianum.nl.