Aangepaste dienstregeling buurtbussen

Maandag 22 februari 2021

Vanwege het coronavirus rijden de buurtbussen van St. Buurtbusproject Valkenburg-Margraten sinds maart 2020 niet meer. Vanaf maandag 22 februari wordt gestart met een beperkte dienstregeling voor lijn 791 en 793, het traject Eijsden St. Geertruid Mheer Banholt Margraten Scheulder Sibbe Valkenburg Houthem en Meerssen.

Aangepaste dienstregeling

Nog niet alle vrijwilligers van St. Buurtbusproject Valkenburg-Margraten zijn in de gelegenheid zijn om te rijden. De buurtbussen rijden daarom volgens een aangepaste dienstregeling.

De buurtbussen rijden op:

Maandag t/m vrijdag van 7:00 uur en 12:00 uur en van 15:00 en 19:00 uur.
Zaterdag van 8:00 – 12:00 uur en van 13:55 – 18:00 uur.

Coronamaatregelen

De buurtbussen zijn veilig ingericht met voldoende ventilatie en een scherm ter bescherming van de chauffeur. Het dragen van een mondkapje is verplicht. In de bus kan alleen betaald worden met de OV-chipkaart.