Succesvolle wintergames voor de jeugd

Maandag 22 februari 2021

Vrijdag 19 februari kwamen 61 kinderen in de leeftijd van 7 tot 15 jaar sportief in actie tijdens de wintergames in Mheer.

Jeugd aan zet
In januari deed de gemeente de oproep ‘Jeugd aan zet’. Een oproep aan jeugdige inwoners om ideeën in te dienen voor leuke activiteiten om verveling in coronatijd tegen te gaan. Na deze oproep ontving de gemeente o.a. het idee voor de ‘wintergames’. En die werden georganiseerd! De jeugd volgde bootcamp lessen, er waren twee pannakooien, een mega twister en speelde archery tag. Genoeg afwisseling om even stoom af te blazen!

Samenwerking
Een samenwerking van verschillende partijen zorgde voor deze geslaagde activiteit. De wintergames werden een succes door de inzet van: Jevemhba, KV de Sjravelerre Mheer, Trajekt, Stessen Sport en Coaching en de gemeente Eijsden-Margraten. In Harmony zorgde voor een leuke traktatie. En tot slot ook speciale dank aan alle ouders die niet aanwezig mochten zijn door de coronamaatregelen. Het brengen en ophalen verliep goed. Na afloop werd de jeugd voldaan opgehaald na een sportieve middag.

Bekijk een aantal foto's op onze Facebook pagina: www.facebook.com/gemeenteEM.