Vroegtijdige schuldhulpverlening: hulp bij betalingsachterstand

Maandag 15 maart 2021

Vanaf 1 januari 2021 ontvangen alle gemeenten in Nederland meldingen over zorgelijke betalingsachterstanden van vaste lasten zoals huur, water, energie en zorgverzekering bij inwoners.

Als gemeente hebben wij de wettelijke plicht om op deze meldingen te reageren en contact met u te zoeken. Niet alleen voor u, maar ook voor de gemeente is het belangrijk dat uw betalingsachterstand niet uitgroeit tot een problematische schuld.

Kunt u onze hulp gebruiken?
Heeft u een betalingsachterstand? Neem dan gerust ook zelf contact met ons op. Samen zoeken we naar een oplossing. U bereikt ons van maandag t/m vrijdag van 09.00-12.00 via telefoonnummer 043 458 8488. Of u stuurt een e-mail naar sociaalteam@eijsden-margraten.nl. We helpen u graag.