Eerste Cittaslow ambassadeurs benoemd

Maandag 28 juni 2021

Cittaslow ambassadeurs zijn ondernemers en organisaties die de kernwaarden van Cittaslow op een positieve manier uitdragen en vertegenwoordigen. Alle ambassadeurs delen een passie voor de leefomgeving, het landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en het behoud van de eigen identiteit van Eijsden-Margraten.

23 Cittaslow ambassadeurs

Met trots heeft gemeente Eijsden-Margraten 23 Cittaslow ambassadeurs benoemd. Wij feliciteren Bemelerhof, Puur Vandewall, Landgoed Heerdeberg, Restaurant Vanille, Stassen Kaas, Kazerij Verschuren, Breuster Brouwers,’t Breusjterhöfke, Museum voor Familiegeschiedenis /Ursulinenconvent, Fietsmaatjes, Erik Stevens Catering, Boomkwekerij Rob Frijnts, Slagerij Kusters, Puur Aroma, Studio Philippi, IJsbaas, Coöperatieve Fruitveiling Zuid-Limburg, Slagerij Nuijts, De Oogstschuur, Hoeve Endepoel, Wijndomein Heerenhuys D’r Pley, HX Hoogcruts en BEEing Pure.

Wethouder Jacobs met een Cittaslowbordje. U kunt de ambassadeurs herkennen aan dit bordje aan de gevel.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over Cittaslow en de ambassadeurs op www.eijsden-margraten.nl/cittaslow.