Wandelen voor senioren

Maandag 5 juli 2021

Zeker in deze tijd is het voor ouderen belangrijk om vitaal en in contact te blijven met anderen. Daarom organiseren Envida en de gemeente Eijsden-Margraten sinds kort wandelen voor senioren.

Wanneer en waar?

Elke maandag om 11.00 uur kunt u meewandelen met de wandelclub in Margraten. We verzamelen bij de ingang van ’t hoes van Mergraote, Schinkepoort 3. De organisatie kiest altijd een mooie route uit van zo'n 2 km, waarbij af en toe pauze wordt gehouden bij een bankje. Sommige wandelaars nemen de hond mee of gebruiken een rollator ter ondersteuning.

Enthousiast geworden?

Wilt u meedoen? Of wilt u zich als vrijwilliger inzetten voor deze initiatieven? Neem voor aanmeldingen of vragen contact op met Ankie van der Heijden via ankie.vanderheijden@envida.nl. of bel 06 5709 7648. U bent van harte welkom!