Een herinnering aan COVID-19

Maandag 16 augustus 2021

Een herinnering aan COVID-19

De coronapandemie heeft ons allemaal geraakt. Sommigen zullen vooral met verdriet terugkijken, voor anderen heeft de pandemie juist ruimte gegeven om nieuwe wegen te bewandelen. Gemeente Eijsden-Margraten wil daarom samen met de gemeenschap een herinnering aan deze bijzondere tijd creëren.

Leef mee!

Samen creëren we een gelegenheid, object of plek waar we stilstaan bij de voor velen ingrijpende periode. Herdenken draagt bij aan het helen van de littekens van het coronavirus en geeft ons extra kracht om positief vooruit te kijken.

Denk mee!

Wilt u bijvoorbeeld herdenken bij een monument, bij een herdenkingsboom of door verhalen te delen? Wij nodigen u uit om een idee aan te leveren en mee te denken over de manier waarop we de coronapandemie kunnen herdenken. Op de website verenigt-u.nl kunt u uw ideeën tot 1 september aanreiken en leest u enkele voorwaarden.