Wat vindt u van onze communicatie?

Maandag 6 september 2021

Drie vragen aan

De gemeente wilt iedereen zo goed mogelijk informeren over wat er allemaal gebeurt in en rondom de leefwereld van haar inwoners. Hiervoor gebruiken we verschillende communicatiemiddelen zoals onze website, digitale nieuwsbrief, het weekblad ‘De Etalage’ en Facebook. Zijn onze berichten duidelijk, leesbaar en van nieuwswaarde? Daarom wilt afdeling communicatie graag een burgerredactieraad samenstellen. Communicatieadviseur Anouk Broex vertelt u meer:

Wat is het doel?

“Wij vinden het belangrijk dat we onze inwoners goed informeren over onderwerpen die belangrijk en interessant zijn. Vindt u dat onze communicatie beter of anders kan? Meldt u zich dan aan en denk met ons mee. Wij zijn benieuwd naar uw mening.”  

Wie kan meedoen?

“Voor het samenstellen van een burgerredactieraad zoeken we inwoners die regelmatig met ons willen meedenken. Inwoners van alle leeftijden en uit alle kernen kunnen meedoen. Wij organiseren op dinsdag 5 oktober om 16.00 uur een eerste bijeenkomst in het gemeentehuis Margraten.”

Hoe kan ik me aanmelden?

“Stuur vóór 28 september een mailtje naar communicatie@eijsden-margraten.nl o.v.v. burgerredactieraad met uw naam, leeftijd en uw adresgegevens. Wij verheugen ons op uw deelname.”