De dienstverlening van Sociale zaken Eijsden-Margraten

Maandag 20 september 2021

Heeft u geen inkomen uit werk of een andere vorm van een uitkering? Heeft u daarom werk- en inkomensondersteuning nodig? En woont u in de gemeente Eijsden-Margraten? Dan kunt u terecht bij Sociale zaken Eijsden-Margraten (SEM).

Inkomen, werk en ondersteuning

Sinds 1 juli helpt de gemeente u met inkomen en werk. SEM is onderdeel van de gemeente Eijsden-Margraten. Dit betekent dat u op het gemeentehuis in Margraten terecht kunt voor vragen over inkomen, werk en ondersteuning. SEM kijkt naar uw kansen voor betaald werk, ontwikkeling en vrijwilligerswerk. Lukt dit niet? Dan kunt u een beroep doen op SEM voor een bijstandsuitkering of bijzondere bijstand. Ook biedt SEM dienstverlening voor schuldhulpverlening en ondersteuning aan zelfstandig ondernemers.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de dienstverlening van SEM? Ga dan naar deze pagina: www.eijsden-margraten.nl/sem.