Getuigen vandalisme gezocht

Woensdag 3 november 2021

Onder andere de muurschildering op het viaduct in de Kooiestraat in Rijckholt is doelwit geworden van vandalisme en beklad met hakenkruizen en antisemitische leuzen. Ook op andere plekken in onze gemeente wordt op dit moment vergelijkbare graffiti aangebracht.

Alle betrokkenen zijn zeer aangeslagen over deze misplaatste vernielingen. Er is aangifte gedaan en er wordt naarstig gezocht naar de dader(s). We roepen inwoners op om alert te zijn op dit soort vandalisme in het publieke domein.

Meldingen of tips

Meldingen van vernielingen doet u eenvoudig via de website www.eijsdenmargraten.nl/ikfixit. Heeft u tips die kunnen leiden naar de dader(s) of bent u getuige geweest van dit incident, dan belt u vooral met de politie via 0900-8844. U vraagt dan naar de basiseenheid Heuvelland.