Plannen Vroenhof Eijsden

Maandag 8 november 2021

Vroenhof is een karakteristiek plein met een rijke geschiedenis in de oude kern van Eijsden. Een mooi stukje erfgoed dat we moeten koesteren. Daarom wil de gemeenteraad de Vroenhof op basis van historische gegevens herinrichten.


Denkt u mee?

We willen direct aanwonenden van de Vroenhof, ondernemers en andere belanghebbenden vragen naar hun ideeën en meningen over het herinrichten van dit plein. Daarom zijn er op dinsdag 16 november twee digitale bijeenkomsten. De eerste is om 15.00 uur en de tweede om 19.00 uur. Wilt u deelnemen? Stuur dan een e-mail naar joepmertens@eijsden-margraten.nl. U ontvangt dan een bericht met een link voor de digitale bijeenkomst. Direct aanwonenden van De Vroenhof hebben inmiddels een brief ontvangen.

Vervolg

Bureau Verbeek gaat de ideeën en wensen in kaart brengen en dit vertalen in een schets. Deze schets gaan we aansluitend met belanghebbenden bespreken.