Coronatoegangsbewijs bij zwembad de Treffer

Maandag 29 november 2021

Mogelijk heeft u vragen over de verplichting van een coronatoegangsbewijs (CTB) voor toegang tot zwembaden. Het kabinet heeft besloten om het CTB ook te verplichten voor ouders die hun kind naar zwemles brengen. Dit geldt in de binnenruimte. De reden is dat de zwemles zo op een veilige manier kan doorgaan. En dat de zwemles niet weer beperkt of gestopt moeten worden.

Meer informatie leest u op: www.rijksoverheid.nl/corona.

We vragen uw begrip

De gemeente krijgt signalen dat sommige ouders dit vervelend vinden. En we begrijpen dat deze maatregel voor ongemak kan zorgen. Medewerkers van zwembad de Treffer voeren slechts de maatregel van het kabinet uit. We vragen daarvoor uw begrip. Zodat de medewerkers van het zwembad rustig hun werk kunnen doen en de zwemles kan doorgaan.