Ward de Vries: nieuwe wijkagent gemeente Eijsden-Margraten

Maandag 10 januari 2022

Wat doet een wijkagent?

“Samen met mede-wijkagenten zijn wij verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen Eijsden-Margraten. Wij richten ons op de aanpak van sociale problemen, maar ook op zaken als overlast, criminaliteit, milieu en verkeer. In samenwerking met collega’s van de surveillancedienst, recherche, milieu en jeugd, werken wij voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in uw wijk of buurt.”

Wat is jullie werkgebied? 

“Wij zijn zo veel mogelijk in de wijk te vinden. Wij zijn graag aanspreekbaar voor de inwoners van Eijsden-Margraten, want zij weten als geen ander wat er speelt en leeft in hun wijk. Zij zijn de ogen en oren van de politie.”


Hoe zijn jullie bereikbaar?

“Inwoners kunnen met problemen en vragen bij ons terecht. Wij werken vanuit het politiebureau in Valkenburg en zijn zoveel mogelijk in de ‘wijk’. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0900 8844. U kunt ons ook volgen via Facebook @politieheuvelland. Bel voor spoedgevallen altijd 112.”