Met de handige Milieu App wordt afval aanbieden echt makkelijker!

Dinsdag 19 april 2022

Drie vragen aan

Met de handige Milieu App wordt afval aanbieden echt makkelijker. Rachel Peters-Backers werkt op het servicepunt van Rd4 en vertelt u meer over deze gratis app.

Waarom is de Milieu App zo handig?

“Met de Milieu App op uw mobiele telefoon vergeet u nooit meer om afval buiten te zetten. U kunt heel snel in de afvalkalender zien wanneer het afval wordt opgehaald.  En u kunt zelfs een alarm instellen zodat u een melding krijgt vlak vóór de inzameling. Ook informeren wij u snel van eventuele wijzigingen. Daarnaast kunt u in de afvalscheidingswijzer eenvoudig opzoeken in welke zak of bak iets moet. En uw bezoekje aan het milieupark wordt makkelijker met de digitale milieupas.”

Hoe werkt de Milieu App?

“De eerste keer wordt gevraagd naar uw postcode en huisnummer. U heeft dan al direct toegang tot de afvalkalender. Als u ook uw milieupasnummer invoert, kunt u gebruikmaken van extra functies zoals de digitale milieupas en dumpmeldingen.”

Waar kan ik de Milieu App downloaden?

“U kunt de gratis app downloaden via de App of Play Store. Meer informatie vindt u op www.rd4.nl/milieu-app.”