Informatieavond PlusJeHuis: energie en geld besparen met een unieke lening

Donderdag 16 juni 2022

Energie besparen en duurzame energie opwekken kan op verschillende manieren. Huiseigenaren kunnen hun woning isoleren, zonnepanelen installeren of besparen op gaskosten met een warmtepomp of een nieuwe cv-ketel. Inwoners van gemeente Eijsden-Margraten kunnen gebruik maken van de voordelen van PlusJeHuis. Met dit project kunnen inwoners hun woning voordelig verduurzamen met een unieke lening van de gemeente.

Van advies tot uitvoer

Met PlusJeHuis kunnen inwoners de financiering én uitvoer van het verduurzamen van hun woning regelen. Inwoners krijgen een op maat gemaakt energieadvies. Ook worden zij ontzorgd bij de uitvoering van de duurzaamheidsmaatregelen.

Unieke lening

Gemeente Eijsden-Margraten biedt haar inwoners een unieke lening aan tegen een rente van maar 1%, met een looptijd van 15 jaar. Gemiddeld daalt de energierekening meer dan het maandelijks af te lossen bedrag voor de lening. Dit maakt het verduurzamen van een koopwoning extra aantrekkelijk en toegankelijk voor inwoners.

Informatieavond

Gemeente Eijsden-Margraten en Volta Limburg organiseren op maandag 27 juni om 19.30 uur een informatieavond in het gemeentehuis waarin wij u alles vertellen over de mogelijkheden, de investeringen, de terugverdientijd, bijbehorende subsidies en financieringsmogelijkheden. Meld u nu aan via de website van Volta Limburg.

​​