Evenementenmedewerker Eric Mackus aan het woord

Maandag 20 juni 2022

Gemeente Eijsden-Margraten organiseert regelmatig bijeenkomsten of informatieavonden voor inwoners en ondernemers. Daarnaast organiseert de gemeente ook speciale evenementen. Deze week drie vragen aan Eric Mackus, marktmeester en medewerker evenementen.

Wat is het doel van bijeenkomsten?

“Gemeente Eijsden-Margraten wil graag inwoners, verenigingen, stichtingen en ondernemers niet alleen informeren en kennis delen, maar ook verbinden en betrekken bij plannen en projecten. Zo kunnen we vooraf afstemmen en zorgen we samen voor draagkracht.”

Welke evenementen organiseert de gemeente?

“We organiseren o.a. kermissen, de Nieuwjaarsreceptie, de sleuteloverdracht rondom carnaval, de Nationale Herdenking op 4 mei, het Koningsdagconcert, en ondernemersavonden. Het is telkens weer een uitdaging, maar we doen het graag voor onze inwoners.”

Waar vind ik meer informatie?

“Uitnodigingen voor bijeenkomsten, informatieavonden of evenementen publiceren wij in weekblad ‘De Etalage’, facebook, digitale nieuwsbrief en onze website. Evenementen staan ook op onze digitale evenementenkalender. Organiseert u zelf een evenement? U kunt het evenement gratis onder de aandacht brengen via www.eijsden-margraten.nl/evenementenkalender.”