Corona Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen

Donderdag 23 juni 2022

Het coronavirus beheerste de afgelopen twee jaar onze samenleving. Ook voor de jongvolwassenen (16-25 jaar) heeft deze periode ongetwijfeld verstrekkende gevolgen. Daarom gaan GGD’en samen met het RIVM de impact van corona op de gezondheid en het welzijn van jongvolwassenen inzichtelijk maken. Dit wordt gedaan met de Corona Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen die loopt tot en met 23 juli 2022.

Om op gemeenteniveau een goed beeld te krijgen is het belangrijk dat voldoende jongvolwassenen de vragenlijst invullen.

Deelname aan de monitor

Deelname aan het onderzoek is vrijwillig en de antwoorden worden vertrouwelijk behandeld en verwerkt. Het onderzoek wordt anoniem uitgevoerd. Alle 16- tot en met 25-jarigen in Zuid-Limburg kunnen deelnemen. Meedoen kan via: www.pandemening.nl en duurt ongeveer 10 tot 15 minuten. Deelnemers maken kans op verschillende prijzen. Zoals een Apple Ipad, een bezoek aan een pretpark, een coolblue bon of een luxe hotelovernachting.