Ontdek: de leukste uitjes in Eijsden-Margraten

Maandag 18 juli 2022

Als onderdeel van het Heuvelland én het Maasdal is de gemeente Eijsden-Margraten een uitgestrekt gebied gevarieerd in glooiend natuurschoon. Een landschap waar je dichter bij huis vakantie kunt vieren en je eigen omgeving (her)ontdekken.

Proef en geniet

Beleef de prachtige hellingbossen en grotten, de vele fruitgaarden en heuvels, holle wegen en graanakkers. En dan nog al die heerlijke streekproducten! Proef en geniet van al het goede dat Eijsden-Margraten te bieden heeft.

Ontdek ons erfgoed

Al wandelend of fietsend zien we de typisch Limburgse vakwerkhuizen, romantische kloosters, kastelen, (water)molens en statige vierkanthoeves. Ontdek de vele fiets- en wandelroutes op www.ontdekeijsdenmargraten.nl. Lees ook het gratis ‘Heuvelland magazine’ af te halen bij het gemeentehuis in Margraten, Servicepunt Eijsden en de Visit Zuid-Limburg Shops.