Een schone en veilige leefomgeving voor ons allemaal

Maandag 25 juli 2022

Is er iets kapot bij u in de buurt, ziet u een losliggende stoeptegel of rondslingerend afval? U kunt online een melding doen als u iets aantreft in de openbare ruimte wat niet hoort.

Melding doorgeven

Op onze website op www.eijsden-margraten.nl/ikfixit. kunt u een melding doen. U kunt ook heel handig, altijd en overal een melding doen met de Fixi app via uw smartphone. U kunt de Fixi app downloaden in de Google Play Store of App Store. Alle meldingen komen centraal bij afdeling Openbare Ruimte binnen en worden afgehandeld.

Spoedeisende meldingen

Meldingen zoals hinderlijk gedrag, (milieu)vervuiling of parkeeroverlast horen niet meteen thuis bij politie of brandweer maar bij de boa. Voor deze meldingen kunt u 24/7 bellen met ons algemeen nummer (043) 458 8488 of een melding maken via de Fixi app.