Zin in koken: lekker, gezond én betaalbaar samen koken

Maandag 25 juli 2022

Zin in koken is een leuke kookcursus voor mensen die lekker en gezond willen koken en tegelijk aan hun Nederlandse taalvaardigheid willen werken. Tijdens de cursus gaan we samen koken. Je krijgt tips over lekker, gezond én betaalbaar eten en over het bewaren van producten. Daarbij maak je kennis met streekproducten. Na het koken met kok Hanneke wordt er gezellig samen gegeten.

Datums en locatie

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van 17:30 tot 19:30 uur in het Sociaal Centrum Eijsden. De cursusdatums zijn: woensdag 24 augustus, 31 augustus, 7 september en 14 september. Deelname is gratis.

Wil je zelf graag meedoen of ken je iemand die interesse heeft?

Aanmelden kan tot en met 17 augustus via kunstencultuur@eijsden-margraten.nl.