Gemeente Eijsden-Margraten zoekt locaties voor laadpalen

Maandag 1 augustus 2022

Steeds meer mensen rijden in een elektrische auto. Voor Eijsden-Margraten verwachten we een groei van ongeveer 250 elektrische auto’s op dit moment naar ongeveer 2.000 in 2025 en zelf 8.000 in 2035. Om hier goed op voorbereid te zijn plaatsen we de komende jaren extra publieke laadpalen voor elektrische auto’s. Deze laadpalen zijn voor mensen die hun auto niet op eigen terrein kunnen opladen.

Denk mee!

Wilt u meedenken over de plaatsing van de laadpalen? Via een vragenlijst op www.eijsden-margraten.nl/laadpalen kunt u de voorgestelde locaties beoordelen en eventuele opmerkingen hierover geven. Ook kunt u andere locaties voorstellen. Invullen van de vragenlijst kan tot en met 21 augustus 2022.

Meer informatie

Meer informatie over laadpalen in Eijsden-Margraten leest u op www.eijsden-margraten.nl/laadpalen.