In 12 weken weer ‘In beweging’

Maandag 12 september 2022

Bewegen is goed voor lichaam en geest. Toch zijn er veel mensen die belemmeringen ervaren. Hier brengt organisatie ‘Negen’ in samenwerking met de gemeente graag verandering in. De heer Janssen uit Eijsden doet mee aan ‘In Beweging’ en vertelt meer:

Wat is ‘In beweging’ precies?

“In Beweging is een sport- en beweegtraject op maat. Gedurende 12 weken krijg je hulp om fitter en zelfverzekerder te worden. Dit doe je in een kleine groep van zo’n 6 personen. Samen doe je gerichte oefeningen waarbij alles aan bod komt. Mijn conditie en kracht zijn verbeterd en ik voel mezelf ook prettiger nu ik lichamelijk meer kan verdragen.”

En na die 12 weken?

“Het is de bedoeling dat je na 12 weken fit genoeg bent om mee te doen aan een gewone sportactiviteit. In september ben ik begonnen met wekelijks te badmintonnen bij badmintonvereniging Eijsden.”

Waar kunnen inwoners zich aanmelden?

“Stuur voor meer informatie of aanmelden een mail naar franco@negen.nl of bel 06 1703 4681. De kosten zijn éénmalig € 27,60 voor het traject van 12 weken.”
 

De heer Janssen 'In beweging'